Заявка за покупка на стоки

1. Заявка за покупка на стоки.

За да бъде удобно пазаруването от нашия сайт, ние предлагаме няколко варианта за заявка за покупка на избрания от Вас продукт. Може да поръчате по следните начини:

 

Директно от нашия сайт.

Когато харесате и искате да купите даден продукт, натиснете намиращия се до него бутон „Добави в количката“. Ако искате да премахнете даден продукт от количката, да промените количеството или просто да преминете към финализиране на заявката, натиснете бутона, на който е изобразен вашата количка. Върху него с цифри е посочено колко продукти сте добавили и желаете да закупите. В сектора с вашата количка може да въведете код на ваучер, ако разполагате с такъв. Въведете кода на ваучера и натиснете бутона „Добави ваучер“. След което стойността му ще се приспадне от общата стойност на заявката. Натиснете бутона „Плащане“. Въведете вашите данни и начинът, по който искате да ви бъде доставена купената от вас стока. Финализирайте заявката с натискането на бутона „Потвърди поръчката“.

Ако имате регистрация в нашата интернет страница, влезте в профила си, следвайте стъпките и финализирайте заявката.

Страницата www.chronix.eu Ви дава възможност да добавяте продукти в сектор „Любими“. Така, ако харесате предлагана от нас стока, но не сте сигурни дали искате да я закупите може да я прибавите в тази категория. Когато пожелаете може да прибавяте или премахвате продукти от там. Когато желаете да закупите дадена стока от любимите Ви, натиснете бутона с количката и следвайте описаната по-горе процедура по изпращане на заявката за закупуване на стока.

Желаем Ви приятно пазаруване в интернет страницата www.chronix.eu!

 

Чрез заявка по електронната ни поща.

Може да поръчате избран продукт на електронната ни поща – order@chronix.eu

Изпратете ни заявката си в писмо, в което да се включа следната информация: трите Ви имена; код на ваучер (попълва се, ако клиентът ползва такъв); желания от Вас продукт (наименование на продукта и каталожен номер); адрес за получаване на пратката (населено място, област, точен адрес или до офис на спедиторската фирма); телефон и електронна поща за контакт. След като получим заявката, ще се свържим с Вас за потвърждението й.

  

Чрез заявка във фейсбук страницата ни.

Може да поръчате избран продукт като ни изпратите съобщение във фейсбук страницата ни - chronix.eu.

Изпратете ни заявката си в писмо, в което да се включа следната информация: трите Ви имена; код на ваучер (попълва се, ако клиентът ползва такъв); желаният от Вас продукт (наименование на продукта и каталожен номер); адрес за получаване на пратката (населено място, област, точен адрес или до офис на спедиторската фирма); телефон и електронна поща за контакт. След като получим заявката ще се свържим с Вас за потвърждението й.

 

Чрез заявка в скайп.

Може да поръчате избран продукт като изпратите съобщение на нашия скайп - chronix.eu

Изпратете ни заявката си в писмо, в което да се включа следната информация: трите Ви имена; код на ваучер (попълва се, ако клиентът ползва такъв); желаният от Вас продукт (наименование на продукта и каталожен номер); адрес за получаване на пратката (населено място, област, точен адрес или до офис на спедиторската фирма); телефон и електронна поща за контакт. След като получим заявката ще се свържим с Вас за потвърждението й.

 

Чрез заявка на посочения от нас телефон (от 09.00ч. до 18.00ч.).

Обадете се на телефон 0889 892 282. Нашите сътрудници ще приемат Вашата заявка.

В случай, че се обадите извън работно време оставете съобщение на гласовата ни поща, като посочите следната инфорамация: трите Ви имена; код на ваучер (попълва се, ако клиентът ползва такъв); желаният от Вас продукт (наименование на продукта и каталожен номер); адрес за получаване на пратката (населено място, област, точен адрес или до офис на спедиторската фирма); телефон и електронна поща за контакт. След като получим заявката ще се свържим с Вас за потвърждението й.

 

Чрез заявка във вайбър.

Поръчайте избран продукт като ни изпратите съобщение във вайбър. Добавете мобилния ни телефон – 0889 892 282

Изпратете ни заявката си в писмо, в което да се включа следната информация: трите Ви имена; код на ваучер (попълва се, ако клиента ползва такъв); желаният от Вас продукт (наименование на продукта и каталожен номер); адрес за получаване на пратката (населено място, област, точен адрес или до офис на спедиторската фирма); телефон и електронна поща за контакт. След като получим заявката ще се свържим с Вас за потвърждението й.

 

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или желаете съвет при избора на предлаган продукт. Ще се радваме да ви отговорим.

Loading...