Връщане на стоката и рекламация

Без проблем може да върнете закупената стока, а ние да ви дадем обратно платеното. Съобразно действащото законодателство, Вие имате право да уведомите в писмен вид, че се отказвате от извършената покупка. Това може да направите в рамките на 14 дни от датата на получаване на продукта. За тази цел трябва писмено (чрез посочения по-долу формуляр) да ни информирате за това на електронната ни поща: order@chronix.eu.

В уведомлението задължително трябва да посочите банковата сметка, по която да Ви бъде възстановена заплатената от вас цена. В този случай се задължавате да върнете стоката с нейната гаранционна карта (ако има такава) в отличен търговски вид (неразличима от нова, ненадраскана и неносена), поставена в оригиналната й опаковка (вкл. кутия, лепенки, найлони и други придружаващи предмети). Всички пощенски разходи по връщането на закупената стока обратно са за Ваша сметка. В срок до 3 работни дни от получаване на стоката обратно и ако тя отговаря на посочените по-горе критерии, ние се задължаваме да преведем по посочената банкова сметка съответната сума.

Преди да Ви изпратим закупения продукт, ние се уверяваме в липсата на дефекти и в неговата изправност. В случай че в процеса на употреба той прояви дефект и за него се предвижда гаранционно обслужване, Вие може да направите рекламация в рамките на предвидения за това срок като ни изпратите писмо на адрес: order@chronix.eu. В страницата www.chronix.eu предлагаме и някои продукти от типа „модни аксесоари“, за които не се предвижда гаранционно обслужване. Безплатното гаранционно отремонтиране се извършва в оторизирани от нас сервизи. Всички разходи по обслужването (включително изпращането на стоката чрез посочена от нас спедиторска фирма) са за наша сметка. Обърнете внимание на получената гаранциона карта при кои обстоятелства гаранцията отпада и какво тя не покрива. В такива случаи направените от Вас разходи не са за наша сметка.

 

 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договор за покупко-продажба (съобразно приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 ЗЗП).

 

- До www.chronix.eu

- С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следната/следните стока/и: (наименование и каталожен номер на продукта)

- Поръчано на дата:

- Стоката е получена на дата:

- Трите имена на потребителя:

- Адрес на потребителя:

- Желая цената на върнатата стока да ми бъдат преведена по следната банкова сметка: (внимателно и пълно попълнете банковата сметка)

 

 

 

 

 

Loading...